Çfarë është Vesper

Ndodhemi përpara ndryshimeve të mëdha në epokën digitale,ndaj u bashkuam të ofrojmë shërbime që lehtësojnë dhe përshaten nevojave tuaja. Këtë gjë e sjellim më së miri, falë stafit tonë të ekspertëve. Vesper operon në tregun shqipëtar që nga viti 2014, duke u ofruar klientëve një gamë të gjerë shërbimesh të cilat përfshijnë: Sondazhe të fushatave të ndryshme, · E-mail marketing, · Marketing të mediave sociale, · Website Design - dhe çdo element tjetër që ju nevojitet për të pasur një fushatë të shkëlqyer marketingu dixhital.

Vizioni

Ne shohim larg! Ne synojmë të zotërojmë tregun, duke qënë më të mirët. Besojmë tek vlerat e individëve që duan ti bashkohen familjes sonë, në rritje dhe mbi të gjitha kemi një qëllim të përbashkët "Te jemi më të mirët"

Cilësia

Të vlerësosh cilësinë në ditet e sotme është disi relative, sidomos kur konkurenca është e madhe.
Ne jemi të bindur që shërbimet tona janë të shkëlqyera, ndaj ju ftojmë ti bashkoheni super skuadrës sonë, për t'i provuar të gjithëve që "We are the best"

Misioni

Kërkojmë të rekrutojmë individe energjikë, me aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe me dëshirën e madhe për tu rritur profesionalisht, në mënyrë që të gjithë si 1 skuadër të jemi të parët.

Fushata e rekrutimit:

Në kuadër të zgjerimit, Vesper ka hapur procesin e përzgjedhjes së punonjësve.
Kriteret e kërkuara:

Kriteret e kërkuara:

· Aftësi të shkëlqyera komunikimi;

· Aftësi të gjuhës italiane ose angleze;

· Aftësi për të punuar në grup.

Ofrojmë:

Ofrojmë:

· Ambient pune motivues, komod dhe zyra moderne;

· Pagesë dhe sistem bonusi ndër më konkuruesit në treg;

· Trajnime të shpeshta;

· Mundesi zhvillimi në karrierë;

· Klimë bashkëpunuese.

Kontakte

Adresa:

Bulevardi Gjergj Fishta,Hyrja 5,kati 5,Nr 12. (Prane Hilton Hotel)

Kontakt

Email: info@vesper.al

Na Kontaktoni